18.09.2002 | 08:09
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Cukrovar v Českém Meziříčí chce zvýšit výrobu

Přes 50 000 tun cukru chce vyrobit cukrovar v Českém Meziříčí na Rychnovsku, pokud se cukernatost řepy udrží alespoň na současné úrovni, která se pohybuje kolem 16
procent. Uvedl to ředitel cukrovaru Josef Světlík s tím, že díky investicím se denní zpracovatelská kapacita letos svýšila asi o desetinu na 4000 tun.

Napsat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2023 ČTK. Profi Press, s.r.o. využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.
crossmenuchevron-down