22.10.2024 | 03:10
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Udržujte své stroje v top kondici!

V každém odvětví, kde stroje a zařízení zajišťují výrobu, je jejich spolehlivost klíčovým faktorem efektivity. Ne jinak je tomu v zemědělství a komunální sféře. Proto vám představujeme náš specializovaný program preventivní údržby – PEKASS Health Check Plus, který je navržen tak, aby zajistil vysokou úroveň spolehlivosti a optimalizoval provozní náklady vašich strojů.

Program PEKASS Health Check Plus je sestaven na základě bohatých zkušeností našich expertů na provozní spolehlivost v úzké spolupráci s výrobci námi dodávané techniky.

Péče, která se vyplatí

Základním kamenem programu je inspekční prohlídka, zaměřená na klíčové komponenty, jejichž porucha má zásadní vliv na spolehlivost a optimální výkon stroje.

Na základě prohlídky pro vás vypracujeme podrobnou zprávu o technickém stavu stroje, včetně nabídky na případnou opravu. Nabídka bude obsahovat rozsah potřebných prací a seznam náhradních dílů nezbytných pro její realizaci. Díky přímé spolupráci s výrobci vám můžeme v rámci programu PEKASS Health Check Plus nabídnout originální náhradní díly za výhodných podmínek. Pokud s nabídkou souhlasíte, najdeme pro vás nejvhodnější termín k provedení opravy.

Pro koho je služba PEKASS Health Check Plus určena

Služba je určena pro majitele strojů značek JCB, Horsch Leeb, ­Antonio Carraro a Grillo.

Pro majitele strojů značky JCB nabízíme inspekční prohlídky zaměřené na traktory Fastrac, teleskopické nakladače Loadall a všechny typy kloubových nakladačů. V rámci těchto prohlídek prověřujeme základní strojní celky, jako jsou motor, hydraulický systém, převodové ústrojí či technický stav rámu a kabiny.

Majitelům aplikační techniky Horsch Leeb nabízíme inspekční prohlídky pro tažené i samojízdné postřikovače. Během prohlídky kontrolujeme více než 120 kontrolních bodů zaměřených z velké části na komponenty pracovního ústrojí, jako jsou přímočaré hydromotory, těsnost nádrží, stav čerpadel a funkčnost ovládacích prvků.

Pro kontrolu všech strojů používáme diagnostická zařízení dodávaná přímo výrobcem s aktuálním softwarem, abychom zajistili maximální přesnost a validitu výsledků.

Spokojenost našich zákazníků na prvním místě

Od roku 2017 jsme prostřednictvím programu PEKASS ­Health Check Plus pomohli stovkám uživatelů naší techniky udržet jejich stroje ve špičkovém stavu a snížit provozní náklady. Stále rostoucí zájem o tuto službu potvrzuje, že investice do preventivní údržby se skutečně vyplatí. Pokud chcete své stroje dobře připravit na náročné pracovní úkoly a minimalizovat riziko neplánovaných odstávek, neváhejte si rezervovat termín inspekční prohlídky na některém z našich středisek. Jsme tu pro vás a jsme v tom s vámi!

Více informací naleznete na našich webových stránkách v sekci Prémiové služby Servis.*

Ing. David Fabiánek, Ph.D.,
vedoucí oddělení poprodejních služeb

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 ČTK. Profi Press, s.r.o. využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.
crossmenuchevron-down