19.09.2007 | 11:09
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Soutěž k podpoře výrobků Klasa

Rodiče, kteří kupují svým dětem potraviny se značkou Klasa, mohou získat odměnu. Od tohoto týdne až do 10. prosince probíhá soutěž, v níž je možné vyhrát dárkové balíčky složené z výrobků se značkou kvality Klasa nebo poukázky na nákup v hodnotě pět tisíc korun. Soutěž se koná ve spolupráci s informačním portálem www.kamsdetmi.com. Informoval o tom Vilém Frček z tiskového oddělení Státního zemědělského intervenčního fondu.

Princip soutěže je jednoduchý. Stačí nasbírat alespoň pět obalů z výrobků oceněných značkou Klasa a odeslat je spolu se správnou odpovědí na soutěžní otázku. Každý soutěžící získá dřevěné kuchyňské prkénko. Třicet nejrychlejších soutěžících získá dárkový koš s potravinami oceněnými značkou Klasa v hodnotě jeden tisíc korun. Hlavní cenu – poukázku v hodnotě pět tisíc korun na nákup v obchodním domě v místě bydliště získají tři výherci, kteří do soutěže zašlou největší množství obalů z výrobků se značkou Klasa, uvedl Frček.
„Soutěže pro spotřebitele se nám v minulosti osvědčily. V loňském roce jsme uspořádali soutěž, v níž dva výherci, kteří nasbírali nejvíce obalů od výrobků se značkou Klasa, získali jídlo na celý rok zdarma. Ze zkušenosti víme, že nejvíce soutěžily maminky s dětmi. Proto jsme letos navrhli soutěž přímo pro ně,“ vysvětluje Klára Bolečková, pověřená řízením samostatného oddělení pro marketing Státního zemědělského intervenčního fondu, jež značku Klasa spravuje.
Více informací se podle Frčka zájemci dozvědí z letáčků, které budou v době platnosti soutěže k dispozici ve sto vybraných dětských klubech, mateřských centrech a obchodech se zbožím pro děti. Úplná pravidla soutěže budou k dispozici také na internetových stránkách www.eklasa.cz a www.kamsdetmi.com.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 ČTK. Profi Press, s.r.o. využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.
crossmenuchevron-down