05.05.2003 | 12:05
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Španělé se chtějí setkat s výrobci a prodejci zemědělské techniky

Zastoupení španělského regionu Asturie v Praze organizuje obchodní misi, která se uskuteční ve dnech 19. - 21. 05. 2003,
jednání proběhnou v hotelu Hilton. Z účastníků mise se o kontakt s českými výrobci a prodejci zemědělské techniky zajímají následující španělské firmy:

1. Talleres San Jose de Extremadura, S. L.
Firma je výrobcem sušiček obilovin a sil (skladování). Dodávají na klíč celé zakázky, které se týkají sušení, skladování a úpravy obilovin (ostatní stroje nejspíše odebírají od dalších výrobců).
V ČR hledají distributory nebo zástupce, kteří znají tuto oblast působení. Je také možné navázat spolupráci s českými výrobci elevátorů, pásových dopravníků a dalších strojů a zařízení, se kterými by mohli vzájemně doplnit obchodní a výrobní sortiment.

2. Casa Mayor y Librada, S. A.
Firma se zabývá výrobou přídavných zařízení na přípravu půdy jako jsou: pluhy, brány, kultivátory atd. Také je schopna dodávat opotřebitelné díly na takové stroje. Na českém trhu hledají výrobce, dovozce nebo distributory zemědělských strojů - nejlépe specializovaných na oblast přípravy půdy nebo prodejce náhradních dílů. Více informací na www.casamayorlibrada.com.

Bližší informace a přihlášky k jednání se španělskými firmami:
Zdenek Coufal, Novotná - ARGOS, Radlická 608/2 - Box 74, CZ - 150 00 Praha 5, tel.: 251562551, 257321109 / 51 – ext. 406, e-mail: novotna.argos@rnet.cz.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 ČTK. Profi Press, s.r.o. využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.
crossmenuchevron-down