03.08.2001 | 07:08
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Možnost účasti na katalogové výstavě V Egyptě

V Káhiře se od 1. do 4. září 2001 koná výstava IAAPW zaměřená na stroje pro výrobu, balení a potisk potravin. Přihlášeny jsou mj. firmy z Číny, Koreje, Thajska, Indie, Itálie, Německa, z ostatních zemí Evropy, Austrálie a 60 místních firem.V rámci výstavy pořádá pro malé a střední české firmy agentura CzechTrade katalogovou výstavu s cílem umožnit těmto firmám pasivní účast na výstavě a získat tak potenciální obchodní partnery v dané zemi. Firma je prezentována vlastními katalogy, referencemi, případně ceníkem, které jsou k dispozici ve stánku pronajatém CzechTrade. Po skončení výstavy je firmě předán seznam zájemců o obchodní spolupráci.

Cena služby je 4000 Kč a zahrnuje výstavní plochu, katalog vystavovatelů, osobní jednání s potenciálními obchodními partnery a ostatní asistenční činnosti spojené s výstavou.
Podrobnější informace lze získat v přímo v agentuře CzechTrade, P.O.Box 76, Dittrichova 21, 128 01 Praha 2.
Kontakt: Ing. Alexandra Petříková, tel.: 02/24 907 539, e-mail: petrikova@czechtrade.cz nebo Zdeňka Gašparíková, tel.: 02/24 907 539, e-mail: gasparikova@czechtrade.cz.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 ČTK. Profi Press, s.r.o. využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.
crossmenuchevron-down