06.06.2001 | 07:06
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Agroweb v květnu nejnavštěvovanější

Internetový portál Agroweb se stal v květnu nejvíce navštěvovanou stránkou se zemědělskou tématikou. Informovat o tom Tomáš Krause ze společnosti Navrcholu.cz, na jejichž stránkách měření probíhá.

Agroweb poskytuje svým čtenářům komplexní služby v oblasti zprostředkování informací. Najdete zde rozsáhlou databázi neustále doplňovaných odborných informací, ve které je možno vyhledávat články podle klíčových slov, informace o cenách zemědělských komodit, rozsáhlý seznam zemědělských akcí či kontakty na redakce všech našich časopisů. Součástí Agrowebu je také Zemědělský servis - přehledný katalog odkazů, do kterého můžete zdarma zařazovat odkazy na vaše stránky. Před nedávnem spuštěný Agroobchod – stránky na kterých může prodávat či kupovat nejen zemědělské komodity úspěšně běží a zprostředkovává tisíce obchodů. Mezi nejnovější projekty, které jsme pro vás připravili, patří anketa na aktuální témata a také možnost přidat komentář ke článku přímo na webu.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 ČTK. Profi Press, s.r.o. využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.
crossmenuchevron-down