23.04.2001 | 12:04
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Pomozte vybrat zahraniční výstavu

V současné době vypracovává MZe plán účasti na mezinárodních veletrzích a výstavách v zahraničí pro rok 2002 formou národních expozic. Vzhledem k tomu, že výstavních akcí se ve světě pořádá mnoho a finanční prostředky jsou omezené, hodlá ministerstvo vybrat ty nejdůležitější za pomoci potenciálních vystavovatelů.

Ti najdou předběžný návrh výstavních akcí, ze kterých bude proveden užší výběr, na internetu na adrese www.mze.cz a mohou se do 30. 4. 2001 v přiloženém dotazníku k výběru vyjádřit. MZe má zájem, aby byly vybrány mezinárodní veletrhy a výstavy především v těch teritoriích, do kterých je reálné exportovat české zemědělské a potravinářské výrobky. Ministerstvo podpoří vystavovatele na vybraných akcích tím, že uhradí 50 % nákladů na výstavní plochu a 100 % nákladů na doprovodnou státní propagaci.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 ČTK. Profi Press, s.r.o. využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.
crossmenuchevron-down