04.04.2001 | 04:04
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Prodi a Verheugen budou od zítřka v ČR

Předseda Evropské komise Romano Prodi a člen Evropské komise zodpovědný za rozšíření Günter Verheugen navštíví ve dnech 5. až 6. dubna 2001 Českou republiku.

Předseda Evropské komise ProdiI a komisař Verheugen se setkají s prezidentem Václavem Havlem, předsedy obou komor Parlamentu, Petrem Pithartem a Václavem Klausem, předsedou vlády Milošem Zemanem, s místopředsedy vlády a se státním tajemníkem ministerstva zahraničních věci Pavlem Teličkou. Budou diskutovat pokrok ČR v přípravě na vstup do EU, a to hlavně v oblastech reformy soudnictví a státní správy a implementace legislativy. Dále navštíví hosté město
Děčín, kde se setkají s hejtmanem Šulcem, starostou města Děčín Medkem a s partnery sousední spolkové země Saska. Společně prodiskutují otázky regionální samosprávy, Program CBC PHARE a přípravy na budoucí čerpání ze strukturálních fondů Unie.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 ČTK. Profi Press, s.r.o. využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.
crossmenuchevron-down