31.01.2001 | 09:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Stock Plzeň - Božkov investoval dalších 35 mil. Kč

Rozsáhlou investiční akci ve výrobě konzumních lihovin v celkové hodnotě 35 milionů Kč dokončil v těchto dnech výrobce lihovin Stock Plzeň - Božkov.

"Výrobní kapacity se rozšířily o 17 ležatých tanků, které jsou vzájemně propojeny nerezovým potrubím. Obsah každého tanku je 180 hl" upřesnil rozsah investice technický ředitel firmy Antonín Nasler s tím, že měsíční výrobní kapacita se tímto krokem zvýšila o zhruba 100 tis. litrů, takže bude možno vyrobit v případě potřeby ročně minimálně o milion litrů lihovin více. Ve Stocku navíc probíhá již druhým rokem další investice v celkové hodnotě téměř 100 milionů Kč. Jejím cílem je navýšení stáčecích kapacit a jejich centralizace na jediné místo. To umožní firmě ušetřit ročně až 16 mil. Kč.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 ČTK. Profi Press, s.r.o. využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.
crossmenuchevron-down