08.12.2000 | 08:12
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Martinov pracuje

Zhruba na 50 % své kapacity jede v těchto dnech Masokombinát Martinov a má šanci, že postupně výrobu zvýší až na 80 %. Firma, na kterou byly podány návrhy na konkurs, k nimž se připojilo i samotné představenstvo, dnes pracuje díky společnosti Sena Corporation.

Ta si nechává od listopadu v masokombinátu porážet zvířata, která nakupuje od dodavatelů, a zpracovávat je na masné výrobky. Uplynulé pondělí uzavřela dohodu s odbytovým družstvem Agropork. „Podepsali jsme smlouvu na dodávky do konce letošního roku,“ upřesnil tento krok předseda Agroporku Jan Fibinger. Jak dodal, je to ovšem za předpokladu, že tyto dodávky neohrozí ostatní odběratele družstva. Zároveň nevyloučil, že smlouvu s touto společností uzavře i na příští rok. Další působení Seny Corporation v masokombinátě však bude záviset na rozhodnutí správce konkursní podstaty, kterého určí soud.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 ČTK. Profi Press, s.r.o. využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.
crossmenuchevron-down