02.10.2000 | 09:10
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Příležitost k navázání kontaktů se zahraničními partnery

Hospodářská komora ČR byla pověřena organizací české účasti a nabízí českým malým a středním firmám v tomto roce unikátní příležitost k navázání kontaktů se zahraničními partnery z více než 60 zemí světa na multioborové mezinárodní firemní kontaktní akci pod záštitou a s podporou Evropské komise Europartenariat Italia SUD 2000, která se uskuteční v sicilském Palermu ve dnech 3.- 5. prosince 2000.

V roli vystavovatelů zde bude cca 400 italských firem, dále se počítá s účastí okolo 2000 návštěvnických firem z více než 60 zemí Evropy, Ameriky, SNS, Blízkého, Středního i Dálného Východu, Středomoří, atd. Registrované firmy zde budou mít příležitost navázat kontakty a prohloubit spolupráci se zahraničními partnery ze sféry výrobní, obchodní a zprostředkovatelské ve 12 oblastech: potravinářský průmysl, nábytkářský průmysl, textilní průmysl, strojírenství, kovoprůmysl, chemie, elektrotechnika, stavebnictví, životní prostředí, tiskařský a papírenský průmysl, služby (např. doprava, obchod, public relations, apod.).

Česká republika obdržela pro tuto akci nízkou početní kvótu 23 firem, které se zúčastní s finanční podporou Evropské komise. Vzhledem ke značnému zájmu doporučujeme bezodkladně kontaktovat Hospodářskou komoru ČR.

Kontakt : Hospodářská komora České republiky, Tel.: 02-24096253-4 Eugen Laczó, Jiří Hansl, Fax: 02-24096257, E-mail: laczo@hkcr.cz, hansl@hkcr.cz, http://komora.hkcr.cz/aktuality/mise/

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 ČTK. Profi Press, s.r.o. využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.
crossmenuchevron-down