Rekordní počet vystavovatelů na mezinárodním veletrhu konopí a léčivých bylin

Mezinárodní veletrh konopí a léčivých bylin Cannafest, který se uskuteční od 11. do 13. listopadu na pražském Výstavišti, nabídne 250 firem z 25 zemí světa. Bude se jednat o zatím největší počet vystavovatelů v jeho sedmileté historii. Loni se jich na veletrhu představilo více než 200. Novináře o tom informoval ředitel veletrhu Lukáš Běhal.

"Z důvodu velkého zájmu ze strany vystavovatelů jsme se rozhodli rozšířit veletrh o jednu výstavní halu. Veletržní dění se tak bude konat po tři dny ve čtyřech halách s celkovou krytou výstavní plochou 12 500 metrů čtverečních," uvedl Běhal. Na festivalu Cannafest vystavovatelé nabízejí konopnou kosmetiku, oblečení z konopí, potraviny s konopím, pěstební techniku či semena konopí a kuřácké potřeby. Součástí akce jsou odborné konference. Letos se například představí Lumír Hanuš společně s dalšími odborníky věnujícími se problematice využívání konopí v medicíně. Účast na veletrhu potvrdili také Janet Sweeneyová nebo Robert Melamede ze Spojených států, který na veletrhu vystoupí s přednáškou na téma praktické léčby konopným výtažkem. Další semináře se budou věnovat konopí z pohledu pěstování, práva a legislativy v České republice i ve světě.*

 

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 ČTK. Profi Press, s.r.o. využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.
crossmenuchevron-down