Nejsme jen „další“ dodavatel plynu a elektřiny

Alpiq nabízí služby jako nikdo jiný v České republice. Skupina Alpiq má sídlo ve Švýcarsku a více než 100 let působí v energetice. Specializuje se na poskytování energetických služeb ve většině zemí Evropy.

V České republice je společnost Alpiq zastoupena dceřinými společnostmi od roku 2009. Doposud se zabývala především velkoobchodním nákupem a prodejem energií a jejich výrobou. Nyní Alpiq vstupuje i na trh dodávek elektřiny a plynu pro koncové zákazníky v masovějším měřítku jako Alpiq Retail CZ s. r. o. Oslovit chce zákazníky jak z řad domácností, tak i drobné podnikatele, živnostníky i firemní klientelu.

Každé skupině zákazníků nabídne co nejkomfortnější servis, stabilitu silné společnosti, dlouholeté zkušenosti z energetiky a rychlou a pohodlnou změnu dodavatele. Nabídka, kromě komfortu a pomoci při řešení záležitostí spojených se změnou dodavatele, obsahuje i velmi zajímavou cenu energií. Díky ní může podnikatel v závislosti na spotřebě ušetřit až několik desítek tisíc korun ročně, aniž by musel investovat do energeticky úsporných opatření.

Nejen na ceně záleží

Dodavatelé energií na českém trhu se předhání v nabídkách. Všude na nás míří informace o tom, kolik můžeme ušetřit, proč už nešetříme a každému z nás pravděpodobně nejednou dodavatelé volali, proč ještě neodebíráme elektřinu a plyn od nich.

V čem je tedy Alpiq jiný? Kromě dobré ceny se Alpiq Retail soustředí i na potřeby svých zákazníků „Jde nám o to, aby s námi zákazníci byli spokojení a my jsme jim poskytovali služby a produkty, které opravdu potřebují a neposkytovali jim to, co potřebujeme my,“ říká Radek Klouda, šéf společnosti Alpiq Retail CZ s. r. o. v České republice.

Jako potřebu svých zákazníků vidí nejen možnost ušetřit, ale zároveň nenaletět, získat radu a pomoc v případě dotazů nebo problémů souvisejících s dodávkou elektřiny a plynu. „Je pro nás naprostou samozřejmostí, aby náš zákazník věděl, jaký produkt si bere, za jakou cenu, kolik ušetří a co se stane, pokud smlouva na dobu určitou skončí. A že mu můžeme s výběrem vhodného produktu pomoci,“ pokračuje Radek Klouda

Příjemný a efektivní osobní přístup. To potřebujete, když nemáte čas.

Každý zákazník očekává jiný přístup. Pokud spravujete firmu, nemáte čas prodírat se lesem nabídek, cen, ceníků a podmínek. Pravděpodobně očekáváte, že za vámi někdo přijede, bude rozumět tomu, co nabízí, ochotně vše vysvětlí a nabídne vám skutečně něco zajímavého a nejlépe to, co potřebujete.

Takto ke svým zákazníkům přistupuje společnost Alpiq. „Usilujeme o to, aby nám zákazníci rozuměli a klademe velký důraz na férové jednání a naše zkušenosti v energetice,“ dodává Radek Klouda. Stačí jen zanechat kontakt na www.alpiq-energy.cz. Následně se vám ozve přímo odborník z Alpiqu a po dohodě vhodného termínu vás navštíví obchodní zástupce, který vám společnost i nabídky představí a v případě zájmu i vyřídí veškeré formality.

Samozřejmě že to umíme i plně on-line.

Alpiq navíc přichází na trh s unikátním řešením, které všem šetří čas. Pro domácnosti a drobné podnikatele nabízí 100% on-line řešení převodu elektřiny a plynu. Při návštěvě stránek www.alpiq-energy.cz si můžete jednoduše navolit parametry vhodného produktu podobně jako v e-shopech a vybrat si z přehledné nabídky. Nebo použít jednoduchého virtuálního průvodce, který vám v pár krocích pomůže vybrat nejvhodnější produkt.

Následně nahrajete poslední fakturu vašeho současného dodavatele elektřiny nebo plynu v libovolném formátu (PDF soubor, scan nebo fotka). Po nahrání faktury se veškerá pole, která jsou důležitá pro novou smlouvu, předvyplní automaticky a nemusíte nic složitě přepisovat nebo vyplňovat.

Po potvrzeni vám ihned přijde e-mail s návrhem smlouvy a všemi potřebnými dokumenty. Vy je zkontrolujete a případně podepíšete. Nemusíte nic vytisknout, fyzicky podepsat a poslat poštou zpět. Podepíšete se úplně jednoduše na počítači, chytrém telefonu nebo tabletu myší či prstem na dotykové obrazovce. Podepsané dokumenty zašlete elektronicky zpět do společnosti Alpiq a už se nemusíte o nic starat.

Alpiq je první, kdo zavádí tento inovativní způsob elektronického podepsání a uzavření smlouvy. I nadále chce nabízet a rozvíjet řešení, která vám, potenciálním zákazníkům, ušetří čas a peníze. Pokud se chcete dozvědět více nebo si třeba jen přečíst užitečné informace týkající se energií, navštivte webové stránky www.alpiq-energy.cz nebo www.LepsiEnergie.cz

Větrný park Enpower 2 ve vlastnictví skupiny Alpiq.

Co bude po nás?

Společnost Alpiq Retail také přemýšlí nad budoucností, nad ochranou životního prostředí i nad tím, aby další generace žily v kvalitním prostředí. Aktivně proto podporuje dodávku elektřiny z obnovitelných zdrojů a do své nabídky zařadila i zelenou elektřinu.

Proto Alpiq Retail nakupuje pro své zákazníky zelenou elektřinu i od sesterských společností skupiny Alpiq, které takovou elektřinu vyrábí. Toto garantujeme certifikátem, který zákazník získá spolu se zahájením dodávky zelené elektřiny.*

Alpiq Retail CZ s. r. o.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 ČTK. Profi Press, s.r.o. využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.
crossmenuchevron-down