06.10.2021 | 07:10
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Pánské zimní boty – móda se přece nevylučuje s pohodlím

Není žádnou novinkou, že pro módu je zima velice obtížným obdobím. Často se musíme vypořádat s objemnými bundami a doplňky ve formě čepic než s elegantními saky, která jsou schopna zvýraznit postavu a zároveň zakrýt různé nedokonalosti. Podobně je tomu u obuvi – daleko do útrob skříně vkládáme tenisky, trepky, espadrilky, sneakers boty, jedním slovem: dáváme tam vše, čím bychom mohli vytvořit zajímavý outfit pro různé příležitosti. Určitě nejeden muž snil o tom, aby pánské zimní boty vypadaly tak, aby s nimi bylo možné vytvořit zajímavý look. Naštěstí – teď to již není tak obtížné.

Ještě nedávno – zimní boty NEBO móda

V módě se soustředíme především na to, abychom dobře vypadali. Pohodlí ve většině případů končí na druhém místě. Často je možné na ulici vidět muže, kteří si to uprostřed zimy štrádují po zasněžených chodnících v obuvi, která je vhodnější pro teplejší roční období, např. v nezateplených sneakers botách. Pánská zimní obuv byla poměrně neohrabaná, takže bylo obtížné ji kombinovat s moderním oblečením. Občas boty pokazily celý outfit – boty jsou koneckonců jeho součástí. Nesmíme však zapomínat na skutečnost, že péče o teplo našich nohou během nízkých teplot, je velmi důležitá, proto bychom měli mít určitě alespoň jeden pár pořádných zimních bot. Všechno však poukazuje na to, že nyní již není nutné volit si mezi módou a tepelným komfortem. Pánské zimní boty mohou být hřejivé i moderní.

Elegantně i sportovně

Při navrhování pánských zimních bot se začal více propojovat design s pohodlím a praktičností. Proto teď již není tak obtížné najít pánské zimní boty, které jsou dosti podobné těm letním s tím rozdílem, že jsou navíc vybaveny praktickým zateplením. Vysoký svršek boty není vůbec na překážku. Takové boty lze kombinovat s nejrůznějšími outfity, a získat tak kýžený efekt.

Stojí za to se podívat také na pánské zimní boty, které jsou navrženy s myšlenkou elegantních outfitů. Dříve tvořené jednoduše a neatraktivně, v dnešní době je vidět, že jsou tyto boty výmluvnou odpovědí na všechna očekávání i těch nejpřísnějších uživatelů. Velice elegantní semiš, přírodní kůže, vše v různých barvách, které lze jednoduše kombinovat s elegantním oblečením, jakož i s obleky. Pokud máte oblibu v módním vzhledu i během zimy, občas se můžete rozhlížet po obuvi na nadcházející sezónu. Snadno naleznete pánské zimní boty, které splní vaše očekávání.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 ČTK. Profi Press, s.r.o. využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.
crossmenuchevron-down