07.03.2008 | 08:03
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Gastro Junior Brno – Nowaco Cup

Na brněnnckých potravinářských veletrzích také soutěžili mladí kuchaři, číšníci a cukráři ve čtrnáctém ročníku soutěže Gastro Junior Brno. Letošní soutěže Gastro Junior Brno 2008 – Nowaco Cup se se zúčastnilo 37 soutěžících v oboru kuchař, 32 v oboru cukrář a 29 v oboru číšník. Mezi účastníky byli dva soutěžící z Chorvatska, jeden z Polska a šest ze Slovenska. Vítězné pozice v každé kategorii však obsadili účastníci pouze z České republiky.

V kategorii kuchař si první cenu odnesl Jan Kryštůfek ze Soukromé hotelové školy Bukaschool Most, jako druhý se umístil Vladimír Hájek z SPV Inter.Continental Praha a třetí skončil Petr Veselý ze Školy hotelnictví a gastronomie v Praze. Palmu vítězství v kategorii cukrář získala Zuzana Sychrová z SPV Inter.Continental Praha, druhé místo obsadila Dominika Kučerová ze Střední školy gastronomické a hotelové Praha a na třetí pozici se umístil Michal Jaňour ze Soukromé hotelové školy Bukaschool Most. Nejlepším číšníkem byl Zdeněk Černotík ze SŠSS Ostrava, druhý skončil Jiří Zbořil ze Střední školy potravinářské a služeb Brno a na třetím místě se umístil Jakub Dubský z Hotelové školy Bohemia Chrudim. Vítězové jednotlivých kategorií získali také  zvláštní cenu Jaroslava Flodera, nedávno zesnulého šéfkuchaře brněnského hotelu Voroněž.

Napsat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2022 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down