15.08.2002 | 08:08
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Informace pro podniky potravinářského průmyslu

Dne 14. srpna 2002 bylo v souvislosti se záplavami zřízeno Potravinářskou komorou České republiky ve spolupráci s Ministerstvem zemědělství České republiky Koordinační pracoviště, jehož úkolem bude řešení nejnaléhavějších problémů potravinářských podniků. Vedoucí představitelé potravinářských podniků, žádáme o zaslání předběžných odhadů přímých i nepřímých škod způsobených záplavami. Potravinářská komora České republiky spolu s Ministerstvem zemědělství České republiky se bude snažit vytvořit podmínky pro možnou část úhrady těchto škod.

Vzhledem ke skutečnosti, že sídla PK ČR a MZe ČR jsou v současné době nedostupná, jsou veškeré informace přijímány na Koordinačním pracovišti ve společnosti Agral, s. r. o., Kykalova 1, Praha 4; tel. č.: 02/22 13 52 01, 02/22 13 57 39, 02/22 13 54 81, nebo 02/22 13 52 37; fax. č.: 02/22 13 52 02; e-mail: agral@pha.inecnet.cz, nebo p.zpravodaj@volny.cz. V naléhavých případech je možné kontaktovat prezidenta PK ČR, Ing. Jaroslava Camplíka 0605 22 02 42, nebo náměstka ministra zemědělství Ing. Rudolfa Jánského 0604 36 49 97.
Koordinační pracoviště požaduje zaslat předběžný odhad škod nejpozději do pátku 16. srpna 2002, 12:00 hodin na uvedené spojení. Nejzávažnější problémy budou také řešeny při zasedání krizového štábu ministra zemědělství ČR.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2025 ČTK. Profi Press, s.r.o. využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.
crossmenuchevron-down
Přehled ochrany osobních údajů

Tento web používá soubory cookie, abychom vám mohli poskytnout tu nejlepší možnou uživatelskou zkušenost. Informace o souborech cookie se ukládají ve vašem prohlížeči a plní funkce, jako je rozpoznání vás, když se vrátíte na naši webovou stránku, a pomáhají našemu týmu pochopit, které části webu jsou pro vás nejzajímavější a nejužitečnější.